2 Nisan 2013 Salı

Neler yapmışım


  
     Çalışmaya devam ederken yaptığım işlere bakalım;







2 yorum:

  1. merhabalar,
    yeni ev yaptırıyoruz. fikirleriniz çok hoşuma gitti. birkaç soru sorsam:) cevaplarsanız çok sevinirim. öncelikle ilk resimdeki ara taşın nasıl bir malzeme olduğunu öğrenebilir miyim?
    mutfağımız yapılıyor. parlak beyaz. zemini de parlak beyaz granit yaptık. şimdi sıra geldi tezgah ve ara taşa. pırıltılı şeyleri seviyorum. o nedenle ilk resimdeki gibi ya da inox ara taşlardan istiyorum. bir de aynalı olanları gördüm beğendim ama kullanışından emin değilim. sizce tezgahım ve ara taşım nasıl olmalı? tezgah için çimstone gri olanı beğendim ama burada gördüğüm silestone beyaz tezgah nasıl olur? fiyat olarak nasıldır?
    cevaplarsanız çok sevinirim.
    sinem

    YanıtlaSil
  2. Merhaba sinem hanım,fotoğraftaki ara taş seramik üzerine kaplanmış parlak metal müşterim kullanmaya başlayalı 2 ay oldu şu ana kadar memnun. Ben kendi evimde seramik yerine füme rengi ayna kaplattım oldukça memnunum , kirlendiği zaman camsil le siliyoruz geçiyor. Ama uzun vadede tezgahın kendisinide arkaya dönmeyi düşünebilirisiniz,kullanımı çok rahattır. Çimstone da elvas renginin uygulaması çok güzel sonuç veriyor. Silestone dada whıte ornatop veya chrome rengi ni kullanabilirisiniz. Şimdiden güle güle kullanın. Fırsat bulursanız mutfağınızın fotoğraflarını bizimle paylaşırsınız belki ;)

    YanıtlaSil